AutoPASS

Når du tegner en AutoPASS-avtale får du en AutoPASS-brikke som du skal feste på innsiden av frontruten. Hver gang du passerer i en bomstasjon med AutoPASS blir bompengeavgiften belastet avtalen din. AutoPASS-avtalen gir deg rett il å passere i alle bompengeanlegg i Norge som er skiltet med AutoPASS. Du får i tillegg rabatt på bomstasjonene som administreres av det selskapet som du har avtale med.

Du kan også bruke AutoPASS-brikken i andre betalingsanlegg i Skandinavia. Denne tjenesten kalles EasyGo. Se mer informasjon på easygo.com

Husk å melde fra til det bompengeselskapet som du har tegnet avtale med hvis du:

Brikken er knyttet til registreringsnummeret på bilen din, derfor må du melde fra til bompengeselskapet ditt slik at avtalen blir knyttet opp til din nye bil.
Hvis du ikke trenger bombrikken mer, må du si opp avtalen din. Kontakt oss, slik at vi kan deaktivere avtalen din.
Når avtalen avsluttes kan brikken kastes som elektrisk avfall på en miljø og gjenbruksstasjon i ditt nærområde.

Tegn avtale og du vil spare både tid og penger.

Alle med gyldig AutoPASS-brikke vil automatisk få rabatt når de passerer anlegget på Svinesund, uansett hvilket bompengeanlegg en har avtale med.
Den generelle rabatten for alle med gyldig AutoPASS-brikke i vårt anlegg er på 13%. Dette gjelder både lette og tunge kjøretøy.

Lette kjøretøy med tillatt totalvekt til og med 3,5 tonn som passerer anlegget med gyldig AutoPASS-brikke mer enn 16 ganger i løpet av en kalendermåned, får mengderabatt.
For disse blir det gratis fra og med den 17. passeringen i en kalendermåned.

Bedre oversikt med «Min Side»

Ved å opprette egen bruker på nettsiden vår vil du kunne få oversikt over passeringer og saldo, og mulighet for å endre adresse og legge inn nytt registreringsnummer hvis du bytter bil. Brukernavnet kan enten være en e-post adresse eller ditt kundenummer. Er det ikke registrert en e-post adresse knyttet til din person må du logge inn med kundenummer. Kundenummeret finner du på fakturaen. Gå til min side for å opprette brukernavn og passord

Obligatorisk bombrikke i Norge

Fra og med 1. januar 2015 er det obligatorisk for alle kjøretøy med tillatt totalvekt over 3,5 tonn registrert på foretak, stat, fylkeskommune eller kommune, eller som på annen måte hovedsakelig benyttes i næringsvirksomhet, å ha bombrikke i Norge. Har man imidlertid en bobil, SUV e.l. over 3,5 tonn, som brukes privat, omfattes ikke kjøretøyet av påbudet. Brikken er gratis, men det er et depositum på kr 200,-.
Innen 1. januar 2015 må alle kjøretøy som omfattes av påbudet ha tegnet avtale med et bompengeselskap og montert gyldig bombrikke på riktig måte i frontruten.

MIN SIDE

Logg inn